MA VE Hydraulisch levelsysteem geplaatst

341mave
    Levertijd:14 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Hydraulisch levelsysteem Ma-ve 


MA-VE Hydraulisch leveling systeem camper.

Het Hydraulisch leveling systeem is op bijna alle campers toepasbaar. Voor campers, waarbij montage van de standaard sets niet uitvoerbaar is, worden speciale adapters meegeleverd.

Het hoogwaardige hydraulisch leveling systeem voor Campers van MA-VE is puur gebruiksgemak. Het systeem is met de meegeleverde wandbediening aan te sturen, maar ook met een APP (applicatie) voor de Android smartphone of tablet. De APP maakt via Bluetooth contact met het MA-VE systeem.

De stempels hebben maar liefst 5 lagen coating en zijn voorzien van RVS grondplaten met gaten om vocht weg te voeren.

De Hydraulische pomp kan in 12V of 24V uitgevoerd worden en eventueel ook handmatig worden bediend bij tekort spanning.

Het MA-VE leveling systeem kan worden voorzien van speciale terugslagkleppen zodat het systeem nooit naar beneden kan gaan als er een plotselinge lekkage optreed door beschadigde slangen. Nog steeds mag een hydraulisch systeem officieel niet worden gebruikt om bijvoorbeeld banden te wisselen, maar de terugslagkleppen maken het in ieder geval een stuk veiliger….

Het leveling systeem kan worden samengesteld met een mix van normale stempels en telescopische stempels. Telescopische cilinders worden gebruikt voor plaatsen met een beperkte ruimte om de stempel te kunnen monteren of beperkte hoogte.


o 4 telescopische cilinders

o Hydraulische pompunit

o Besturingskast

o Bedieningspaneel

o Standaard slangenset

o Slangbreukbeveiliging

o RVS voetplaten

Optioneel: onderbouwbak € 280.00


Bij bestelling graag merk, type bouwjaar camper en voertuig opgeven. Prijzen zijn inclusief montage. Voor een montage voorstel kunt u ons per mail of telefonisch benaderen, we helpen u graag verder.