AVtex Full HD 18.5 duims TV incl receiver

341L188DRS
    Levertijd:14 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Avtex L188DRS 18.5" 12v LED TV met DVBT/T2 en DVBS/S2 tuners en Fastscan

De Avtex L188 DRS is een 12 en 24 volts LEDTV en kan worden gebruikt in campers, caravans en boten. De echte afmetingen van deze tv zijn 18,5 Inch. Omwille van deze afmetingen is deze Avtex TV iets kleiner dan een standaard 19" TV en past deze beter in kleinere kastjes.
De exacte afmetingen van deze L188DRS zijn: 43,7 x 26,1 x 4,6 cm.
Deze AVTEX TV is voorzien van een satelliettuner en beschikt Fastscan mogelijkheid. Deze TV is uitermate geschikt om programma's van Canal Digitaal, Télésat of TV Vlaanderen te ontvangen. Een CI module is hiervoor extra benodigd net als een smartcard van Canal Digitaal/TV Vlaanderen of TéléSat.
Eenmaal uitgericht op Astra 1 of 3 doet de Fastscan functie de rest: De zenders worden automatisch ingeladen. Ook bij eventuele zenderwijzigen bent u snel weer op orde dankzij deze fastscan functie. Een losse satellietontvanger behoort tot het verleden. Hierdoor bespaart u stroom en doet u alles met 1 afstandsbediening.

Via de ingebouwde DVB-T/T2 tuner kijkt u naar digitale TV via de ether (oa. KPN DIgitenne, ...) Handig is de AQT knop. Hiermee scant u middels een druk op de knop snel opnieuw naar DVB-T kanalen en hoeft u geen omslachtig menu meer door te worstelen.

Het ultrasmalle design zal u aanspreken, net als de kwaliteit en de afwerking van deze TV. Bestel deze TV daarom vandaag nog en kies onze voordeelbundel, waar de CI module (en indien gewenst de kaart) is inbegrepen.

Is er niks op Tv dan biedt de ingebouwde DVDspeler uitkomst, of uw speelt films, foto of muziek bestanden af via de USB poort.
Deze TV werkt op spanningen tussen de 10 en 30 volt. Daarmee kunt u deze Avtex L187 DRS LED Tv direct aansluiten op de accu. Ook voor spanningspieken hoeft u niet bang te zijn daar deze tv hiertegen is bestand met de ingebouwde stroomstabilisator.
De Avtex L188 DRS is zo ontworpen dat hij bestand is tegen schokken en stoten. Omdat deze TV ook rechtreeks op 24 volt aangesloten kan worden is deze TV extra interessant voor vrachtwagenchauffeurs. Via de meegeleverde 220v adapter is de TV ook op het lichtnet aan te sluiten.

De royale aansluitmogelijkheden maken het mogelijk allerhande randapparatuur snel aan te sluiten. De Avtex L187 DRS beschikt over een aparte PC VGA aansluiting waardoor een losse PC makkelijk aan te sluiten is. Daarnaast heeft deze Avtex Tv ook een audio ingang zodat u het geluid van uw PC via de speakers van de TV kunt afspelen. Deze aanslutingen zitten aan de onder- en zijkant. Er steken dus geen stekkers recht naar achteren. Hierdoor is deze TV heel strak tegen de muur te monteren.

Kortom de Avtex is een uitstekende TV de ontworpen is voor mobiel gebruik!

Pluspunten:

Ultra compact design

18,5 Inch breedbeeld

DVB-T/T2 en DVB-S/S2 digitale tuner

Voorzien van Fastscan

DVD/CD speler ingebouwd

AQT toets. Met 1 druk op de knop DVB-T scannen

Opname via USB poort

2 HDMI, 2 USB, ingangen

CI Plus slot

VESA aansluiting voor wandmontage

Afneembare voet

Teletext

Programma gids

NIET geschikt voor analoge en DVB-C uitzendingen!

Technische informatie:

Merk

Avtex

Kleur

Zwart

Type Nr

L188 DRS

Stroomverzorging

10-26 volt gestabiliseerd

Ontvangst via

DVB-T, DVB-T/T2, DVB-S/S2

Tv Tuner

N.v.t

Maten

19 Inch - 48 cm

Beeldverhouding

16:9 Breedbeeld

HD

Full HD

Verbruik

23 Watt

Helderheid

250 cd/m,2

Contrast

1000:1

Resolutie

1920 x 1080 pixels

Kijkhoek

170 graden horizontaal, 160 graden verticaal

CI Slot

Ja, CI+

5 V Antennevoeding

Ja

Teletext

Ja

HDMI

Ja

USB aansluiting

Ja

Scart aansluiting

Nee

CVBS

Ja

Pc VGA

Ja

12 Volt aansluitkabel meegeleverd

Ja

220 volt adapter

Ja, meegeleverd

Ingebouwde Accu

Nee

Koptelefoon uitgang

Ja

DVD-Speler

Ja

DVD formaten

CD, DVD, VCD, MP3, DVD-R, DivX, JPEG

Afmetingen

43,7 x 26,1 x 4,6 cm

Gewicht

2,8 Kg

Vesa aansluitingen

Ja, VESA maat 100 x 100 mm